Kladdkaka med färskost, saltlakris Marabou & salta mandlar Marabou

Ingredienser:
150 gram smör
150 gram ljus choklad
3 ägg
200 gram färskost
3 dl rårörsocker
2 dl vetemjöl
50 gram saltlakris marabou choklad
50 gram salta mandlar marabou choklad
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbar kant & ströa med råsocker. Smält smöret i en kastrull. Dela den ljusa chokladen i bitar & rör ner den i smöret. Låt det smälta under omrörning. Ställ åt sidan. Dela ett ägg i gula & vita,rör ihop gulan med färskosten. Vispa ihop sockret med äggvitan och de resterande äggen. Vispa ner smör & chokladen.Vänd ner mjöl & chokladen. Häll smeten i formen. Klicka i färskosten & rör runt så att det blir ett mönster. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30minuter. Kakan ska vara lite kladdig i mitten. Låt kakan svalna.


