Bars med hasselnötter & marshmallows

Ingredienser:
Botten:
150 gram smör
1 dl Strösocker
3 dl vetemjöl
1-2 msk vatten
Kolafyllning:
225 gram smör
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 dl ljus sirap
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl hasselnötter
2 dl marshmallows
Topping:
150 gram mörkchoklad
1 dl vispgrädde
1 tsk smör, rumsvarmt
Gör så här:
Skär smöret i tärningar & blanda det med sockret. Tillsätt mjölet & blanda till en smulig deg. Blanda i vattnet & arbeta ihop degen. Sätt ugnen på 175 grader, använda en form på ungefär 21x21. Nagga botten med en gaffel. Grädda kakan mitt i ugnen på 15-20 min. Kolafyllning: Skär smöret i stora bitar. Smält smöret i en kastrull tillsätt sedan socker,sirap,grädde,kakao & vaniljsocker. Koka försiktigt tills smeten släpper från kanterna & blir lite krynig. Strö hasselnötterna & marshmallows över kakan & sedan häller du över kolan. Chokladtäcket:Hacka chokladen & lägg i en bunke. Koka upp grädde. Häll sedan grädden över chokladen & rör tills chokladen har smällt. Rör sedan i smöret. Häl chokladen över kakan & låt den sedan svalna i kylen. Skär upp sedan upp i bitar.

